04 Februarie – 10 Februarie 2022

DESCRIERE:

Fiind la a IV-a ediție, tabăra de schi este cel mai așteptat eveniment al sezonului rece. Se adreseaza debutantilor, schiorilor incepători și intermediari care vor să își perfecționeze tehnica de schi, cât și celor ce vor să deprindă schiul de tură.

Gata de start

Image 1 of 18

Deși Straja este departe de ceea ce se înțelege pintr-o stațiune modernă, am ales acest domeniu schiabil in considedrația faptului că schiul este elementul cel mai important. Condițiile de schi pe care le oferă sunt greu de egalat de oricare altă destinație din țară.

Programul taberei va fi structurat astfel:

 • 8.30 – 13.30 lectii de schi (program fix);
 • 12.30 – 14.30 pauza de masa si odihnă (program optional);
 • 14.30 – 17.00 studiu individual* (program optional).
 • 17.30 – 21.00 schi nocturnă** (program optional).
 1. *Ca de obicei, în cadrul programelor opționale organizatorii vor schia in proximitatea schiorilor care vor fi beneficia permanent de asistență și indicații.
 2. ** Schiul nocturnă se practică la alegerea fiecăruia, tinând cont de disponibilitate, rezistența la efort și adaptabilitatea la condiții de lumină redusă.
 3. In cadrul lecțiilor de schi vom urmări însușirea corectă a tehnicii de către fiecare participant, prin observarea si corectarea individuală.
 4. * / ** Programele opționale alternează cu ture pe schiurile de tură.

Pret 2500 lei* – Pretul poate varia ușor, in condițiile scumpirii skipass-ului.

Pretul include:

 • Lecțiile de schi (5 ore/zi)
 • Full-Skipass aferent zilelor pe pârtie, inclusiv pentru nocturnă;
 • Cazare la pensiune in camere cu 2 și 4 locuri, la maxim 2 minute de instalația de cablu.
 • Transportul pe distanta Vulcan – Straja și retur (pentru acest sector vom inchiria un microbuz local).

Pretul nu include:

 • Echipamentul de schi sau de schi de tură;
 • Mesele (hrana) si alte cheltuieli personale;
 • Transportul până în orașul Vulcan și retur.

Rezervare și plata:

Rezervarea locului se face prin plata avansului de 600 lei până pe 30 Noiembrie 2021. Achitarea avansului este necesară pentru confirmarea rezervarii la unitatea de cazare, motiv pentru care NU SE RESTITUIE, decat prin aducerea unui inlocuitor. Diferența de preț se achită în ziua sosirii în stațiune.

Echipament obligatoriu:

 • echipament de schi (schiuri, clapari, bețe, ochelari, cască, mănuși, geacă de schi, pantaloni de schi),
 • echipamentul de schi de tură, pentru doritorii de schi de tură;

Echipament opțional:

Echipamentul de drumeție, schimburi pentru dormit, papuci, elemente de igienă personală, medicamente de baza.

Informații complementare:

Copiii minori vor fi însoțiți de un parinte.

Dacă vremea nu va permite practicarea schiului în vreuna din zile, programul va fi completat cu alte activități (studiul zăpezii, salvarea din avalanșă, adăposturi în zăpadă, etc …).

Deși recomandăm deținerea echipamentului individual, acesta poate fi inchiriat și din stațiune, sub rezerva neplăcerilor inerente închirierii. Pentru echipamentul de schi de tură șansele sunt minime.

Pensiunea ofera condiții decente dar nu de lux. Compensează prin poziția de invidiat, completată de o atmosferă relaxată și primitoare. Apa caldă este (in general) seara, când schiorii revin de pe partii. Temperatura din camere este decentă, dar nu în exces.

Hrana ne-o asigurăm în regim propriu. De obieci gatim împreună seara, ”ca la mama acasă”, pentru cină și prânzul de a doua zi. Micul dejun ni-l asigurăm de acasa. Așadar foarte importante sunt untul, gemul, cascavalul, zacusca și orice alte bunătăți avem … Masa se poate servi si in stațiune, la pensiunile care oferă acest serviciu.

Bine de stiut: In stațiune este aproape imposibil să ne completam cele ce ne lipsesc, cu mici excepții sau la noroc. Așadar, trebuie să fim atenți la un minim de medicamente, obiectele de igienă personala si alte lucruri pe care tindem sa le uitam.

Fidelizare și facilități:

 • Participanții la ultima tabara de schi beneficiaza de 5% reducere.
 • Participantii la ultimele 2 tabere de schi beneficiaza de 10% reducere.
 • Membrii de familie, beneficiaza de 10% reducere.