Un traseu destinat începătorilor, cu numeroase peisaje pitorești, căderi de apă spectaculoase ce și-au săpat drumul în calcarul muntelui și peisaje fabuloase.

17 Iulie

Traseul nostru începe din proximtatea localității Timișul de Sus, de unde urmam drumul forestier, ce se împletește deseori cu poteca marcată, către obiectivele noastre. După aproximativ 1h – 1h30 ajungem la Canionul Tamina, pe care il vom strabate din amonte către aval, pentru ca mai apoi să admirăm cascada și peisajul oferit de zonele de belvedere. După un prânz copios pornim pe traseul de întoarcere.
Traseul nu prezintă dificultăți nici la dus nici la întors.

PUNCTE DE INTALINIRE

Gara Predeal – Sâmbătă 21 Mai 2021 ora 10.00.

ECHIPAMENT

Echipamentul de drumeție. Echipamentul pentru drumeție 

Obligatoriu: Bocanci, haine adecvate sezonului, geacă și pantaloni rezistente la ploaie sau o pelerină de ploaie, rucsac, bidon cu apă, ceva de mâncare.Optional: bete de treking, ochelari de soare, manusi subtiri si fes (buff).

REOCOMANDARE

Folosirea, cel putin, a unor tricouri care nu rețin apa, adică evitarea componentelor din bumbac. De ce este important să fim îmbrăcați adecvat citiți pe site: Cum ne îmbrăcăm pe munte 

PRET

Prețul este de 100 lei si include:

  • organizarea activității,
  • instruire si asistenta pentru cele 2 zile de activități,
  • cazare,

Avansul este de 50 lei și garantează rezervarea locului.
Prețul nu include costul serviciilor de transport, de masă sau alte cheltuieli personale.

BINE DE STIUT

Odată ajunși în zona montană sunteți sub autoritatea ghidului.
Nimeni nu rămâne în urmă, nimeni nu pleacă înainte.
Ritmul de mers va fi dat de ritmul celui mai încet.
Orice problemă/preferință/opțiune/nemulțumire va fi adusă la cunoștința ghidului. In cazul conditiilor meteo neprielnice tura se va amana pentru weekendul urmator.