„Aventură in siguranță” este motto-ul nostru.

Insă grija pe care o manifestăm nu se reduce doar la siguranța individuală în cadrul diferitelor activități, ci și la restul timpului petrecut împreună. Scopul nostru este ca fiecare moment petrecut împreună să fie unul autentic, familiar, relaxat, pentru ca muntele să ne ofere nu numai un teritoriu al efortului fizic, ci și frumusețea care abundă la tot pasul.

Acesta este și motivul pentru care, în „evenimentele” propuse, am luat în considerare atat odihna necesară înaintea parcurgerii unor trasee mai lungi, cât și relaxarea binemeritată la finalul acestora.

Nu în ultimul rând, ne bucurăm de fiecare prietenie ce ia naștere în cadrul turelor noastre, cât și de camaraderia între membrii întregului grup.

Rolul ghidului montan

Drumetie la Cabana Malaiesti

02-03 Septembrie 2023

Situată într-un amfiteatru natural, format din vârfuri muntoase și pereți de stâncă, Cabana Mălăieşti este cea mai îndrăgită cabană din munţii Bucegi. Cabana Malaiesti este un loc plin de istorie, inconjurat de un peisaj de vis.

Incursiune in Creasta Nordica a Pietrei Craiului

29 Septembrie – 01 Octombrie 2023

Creasta Nordica a Pietrei Craiului este unul din cel mai râvnite trasee din România. Traseul propus prespupune parcurgerea primei jumatati  de creasta (de la Nord la Sud) si va pregateste pentru parcurgerea integrala a Crestei Nordice sau chiar a intregii creste.

Ascensiune pe VF. Moldoveanu

Cabana Podragu si Lacul Podragu

14 – 15 Octombrie 2023

Cabana Podragu este cabana din Muntii Fagaras situata la cea mai mare altitudine, 2136 m, pe o vale glaciara, valea Podragului, care se ramifica din valea Arpasul Mare, fiind marginita la est de Muchia Tarita si la vest de Muchia Piscul Podragului.