„Aventură in siguranță” este motto-ul nostru.

Insă grija pe care o manifestăm nu se reduce doar la siguranța individuală în cadrul diferitelor activități, ci și la restul timpului petrecut împreună. Scopul nostru este ca fiecare moment petrecut împreună să fie unul autentic, familiar, relaxat, pentru ca muntele să ne ofere nu numai un teritoriu al efortului fizic, ci și frumusețea care abundă la tot pasul.

Acesta este și motivul pentru care, în „evenimentele” propuse, am luat în considerare atat odihna necesară înaintea parcurgerii unor trasee mai lungi, cât și relaxarea binemeritată la finalul acestora.

Nu în ultimul rând, ne bucurăm de fiecare prietenie ce ia naștere în cadrul turelor noastre, cât și de camaraderia între membrii întregului grup.

Rolul ghidului montan

Vf. Piatra Mica (1816m) prin Valea Crăpăturii

21-23 Aprilie 2023

Vf. Piatra Mica si Valea Crapaturii sunt doua obiective legenda. Atingerea acestora este usurata de peisaje impresionante, completate de flora montana, intr-o armonie desavarsita.

Bran – Saua Tiganesti (2178m) – Cabana Malaiesti

05-07 Mai 2023

Un traseu, pe cat de intins pe atat de frumos, in care vom descoperi locuri emblematice din Bucegi, imagini panoramice ale inaltimilor si vom admira zona nord-vestica a masivului.

Sa descoperim comorile Bucegilor

20-21 Mai 2023

Tot ceea ce pot spune despre aceste trasee este că ne vor conduce prin locuri de legendă și peisaje de vis.
Fiecare pas ne va oferi o nouă imagine fabuloasă.

Atelierul de munte – Cheile Galbenului

01 – 05 Iunie

În cadrul atelierului deprindem cunoștințele necesare parcurgerii unui traseu de escaladă și a traseelor de via-ferrata, în condiții de siguranță.

Valea lui Stan | Drumeție montană

Valea lui Stan si Creasta Bâlii

17 – 18 Iunie

Totodată, Valea lui Stan este al doilea canion din tara, amenajat pentru parcurgerea turistică. Traseul de desfășoară la o altitudine joasă, între 800 și 900m, …

Vf. Piatra Mare (1844m) – un munte de poveste

1 Iulie

Un traseu superb in care ne vom bucura de privelistea incantatoare a muntilor de curbura, Brașovului, Munţilor Postăvaru, precum şi o mare parte a Ţării Bârsei …

Comorile Bucegilor - Horoabele

Canionul si Cascada Tamina

2 Iulie

Traseul catre Canionul Tamina se desfasoara de-a lungul unui drum forestier ce ne va conduce catre o explozie de frumusete.