Despre mine

Am început să merg pe munte, în mod regulat, în urmă cu ani buni. Pe măsură ce traseele au devenit mai dificile, cunoașterea tehnicilor de alpinism a devenit o necesitate.

Astfel, m-am înscris la cursurile ”Școlii alpine”, organizate la vremea aceea în cadrul Direcției pentru Sport Dolj, instructor Cornel Roman, unde am absolvit mai multe module.

Școala de vara – inițiere; Școala de iarnă – inițiere; Școala de vară – avansați; Școala de iarnă – avansați; Școala de iarnă – monitor.

Pregătirea profesională a continuat și, în urma absolvirii cursurilor organizate de Asociația Ghizilor Montani din Romania, am obținut atestatul de Ghid Montan, ocazie cu care am devenit și membru al Asociației Ghizilor Montani din Romania.

Competențele certificate prin obținerea atestatului sunt: drumeția montană, alpinismul, catararea (escalada sportivă), schiul in afara pistei amenajate si schiul alpin.

Din pasiune pentru schi dar și pentru a-mi completa cunoștintele, am urmat cursul organizat de Centrului National de Formare Monitori (de schi si snowboard) la absolvirea caruia am obtinut atestatul de Monitor de schi.

Rolul ghidului montan | Rolul monitorului de schi 

Momente în timp