DISCLAIMER

Acesta este un blog personal. Orice punct de vedere sau opinie prezentată în acest blog este personală și aparține exclusiv proprietarului blogului. Acestea nu reprezintă pozițIi ale persoanelor, instituțiilor sau organizațiilor cu care proprietarul poate sau nu să fie asociat în calitate profesională sau personală, cu excepția cazului în care este specificat în mod explicit.

Niciun punct de vedere exprimat pe site și nicio opinie nu este menită să denatureze vreun club, organizație, companie sau persoană.

Tot conținutul furnizat pe acest blog are doar scop informativ. Proprietarul acestui blog nu face nicio declarație cu privire la acuratețea sau completitudinea oricăror informații de pe acest site sau găsite urmând orice link de pe acest site.

Proprietarul nu va fi responsabil pentru nicio eroare sau omisiune în aceste informații și nici pentru disponibilitatea acestor informații. Proprietarul nu va fi răspunzător pentru nicio pierdere, vătămări sau daune cauzate de afișarea sau utilizarea acestor informații.