11 – 19 Februarie 2022

DESCRIERE:

Schiul este cel mai frumos sport al anotimpului hibernal. Dacă îți dorești să înveți sau doar cochetezi cu ideea, te invităm să petrecem o săptămână în frumoasa stațiune de schi Borovets. Am ales Borovets pentru că oferă aproximativ 60km de pârtii pentru toate gusturile, o telecabină și alte câteva skilift-uri care ne scutesc de neplăcerea statului la coadă.

Tabăra va avea o structură 4/3 sau 5/2, asta insemnând 4 zile schi de pârtie și 3 schi de tură, sau 5 cu 2, în funcție de nivelul de schi al fiecăruia și/sau opțiunea globală.

Diminețile pe pârtie vor fi ocupate cu lecțiile de schi, în cadrul cărora vom urmări deprinderea corectă a tehnicii. Fiecare participant beneficiază de îndrumare personală pe parcursul întregii perioade. După amiezile, continuăm repetarea celor învățate în mod individual, până când obosim suficient 🙂. Serile le petrecem în incinta hotelului, la unul dintre localurile drăguțe ale stațiunii sau chiar la piscină, de comun acord, sau fiecare după dorința proprie.

În zilele dedicate schiului de tură vom perfecționa tehnicile învățate anul trecut și vom învăța altele. 🙂

Prețul include:
– Full skipass aferent zilelor pe pârtie;
– Cazarea la hotel ***, in centrul stațiunii, la maxim 10 minute de cea mai îndepărtată instalație de urcare, în camere de câte 2 locuri;
– Micul dejun, bufet suedez;
– Asigurare medicală specifică, pe întreaga perioadă;
– Lecțiile de schi și îndrumare pe întreaga perioadă;

Pretul nu include:
– Echipamentul de schi, sau de schi de tură*;
– Nocturnă;
– Accesul la piscina hotelului;
– Alte cheltuieli personale;

Plata:
Rezervarea locului se face prin plata avansului de 200 € până pe 30 Noiembrie. Achitarea avansului este necesară pentru confirmarea rezervarii, motiv pentru care NU se restituie in cazul renunțării, decat prin aducerea unui inlocuitor.

Echipament obligatoriu:
ochelari, cască, mănuși, geacă de schi, pantaloni de schi, echipamentul de – – schiuri, clapari, bețe, schi de tură;

Echipament optional:
slip 🙂

Bine de stiut:
* Echipamentul de schi sau schi de tură poate fi inchiriat și din stațiune, sub rezerva neplăcerilor inerente închirierii, pierdere de timp, nepotrivire perfectă, modele mai vechi, etc … Pretul pentru inchiriere este proximativ 100 lei/zi.

In statiune gasim marketuri pentru asigurarea diverselor nevoi.
Preturile sunt comparabile cu cele de la noi.