Albume cu amintiri din turele si activitatile noastre.

Drumeție la Cabana Curmătura

Traseul către cabana Curmătura este pe cât de pitoresc pe atât de relaxant. Prima jumătate a traseului este în urmare pentru ca apoi să continue aproape în plan orizontal până la cabană.

Canionul Orății

Pe drumul dintre Braşov şi Rucăr se află, aproape ascuns, minunatul Canion al Orății.
În drumul spre acesta vom avea ocazia să admirăm ruinele Cetății Orația și să ne întrebăm de ce cavalerii teutoni au construit-o în acest punct. Totodată vom avea și un mic instructaj tehnic.

Acele Morarului

Fiind situat de-a dreptul în vârful muntelui, traseul ”Acele Morarului” este unul dintre cele mai frumoase și râvnite trasee clasice de alpinism din Bucegi. Traseul se prezintă sub forma unei înșiruiri de creste și vârfuri ascuțite denumite Acul Mare, Acul Roșu, Acul Crucii și Acul de Sus.

Vârful Triglav

Vf. Triglav (2864 m) este cel mai înalt munte din Slovenia și unul dintre cei mai frumoși și spectaculoși munți din Alpii Iulieni. Denumirea vârfului provine de la profilul său și înseamnă “Trei Capete”. Pentru sloveni vârful este un simbol național motiv pentru care apare pe stema și pe steagul țării.

Vf. Musala și Vf. Vihren

Vârful Musala (2925m) și Vf. Vihren (2914m) sunt cele mai înalte două vârfuri ale Peninsulei Balcanice situate pe teritoriul bulgar. După unii dintre experți, numele Musala are origine arabică și înseamnă ”aproape de Dumnezeu”, iar după alții ”Musalat” înseamnă ”dominant”.

Drumeție la cabana și Vf. Ciucaș

Munții Ciucaș ne vrăjesc prin frumusețea, varietatea peisajului și printr-o atmosfera liniștitoare.

Traseul de la Muntele Roșu către vârful Ciucaș(1954m), ne conduce întâi la Cabana Ciucaș (1595m). De aici până pe vârf întâlnim mai multe formațiuni muntoase emblematice.

Aventura in Cheile Rasnoavei

Escalada este distractiva si provocatoare. Desi prima idee pe care o avem este „ca-i imposibil” sa fac asta, odata ce incepem descoperim ca imposibilul devine posibil.

Atelierul de munte – vară

În cadrul atelierului deprindem cunoștințele necesare parcurgerii integrale a unui traseu de escaladă și traseelor de via-ferrata, în condiții de siguranță. Pe parcursul atelierului